LAMAN UTAMA

Sambutan Hari Kanak-Kanak Sedunia 2012

CAMERON HIGHLANDS, 8 November - Perpustakaan Awam Daerah Cameron Highlands telah mengadakan Program Sambutan Hari Kanak-Kanak Sedunia sempena Bulan Bahasa dan Siri Jelajah U-Pustaka 2012 bertempat di Perpustakaan Awam Daerah Cameron Highlands. Sambutan ini telah dirasmikan oleh Yang Berhormat Dato' Ho Yip Kap, ADUN kawasan Tanah Rata, Cameron Highlands. Seramai 280 orang kanak-kanak yang terdiri daripada murid sekolah di sekitar Cameron Highlands telah menghadiri program tersebut. Program ini juga turut dihadiri oleh dif-dif jemputan termasuk Ketua-Ketua Jabatan samada awan mahupun swasta serta badan-badan NGO.

 

Majlis yang disambut dengan penuh meriah ini dimulakan seawal jam 11.00 pagi. Pelbagai acara yang menarik telah disediakan oleh pihak pengajur kepada semua tetamu yang hadir.

1 Malaysia    My Government    MyGov Mobile    Biro Pengaduan Awam   Institut Integrasi Malaysia   Jabatan Perkhidmatan Awam   Ketua Setiausaha Negara Malaysia   MAMPU   Pasukan Petugas Khas Pemudahcara Perniagaan   Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia   Suruhanjaya Pilihan Raya Malaysia